Meat & Meals

Dagverse maaltijden uit de keuken van onze slagerij!


Een keer geen tijd om te koken?
Wij zijn eigentijds en begrijpen als geen ander dat het best lastig kan zijn dat u niet altijd de tijd kunt nemen om te koken. Daarom hebben we onze maaltijden eerlijk en verantwoord gehouden. Bovendien zijn onze maaltijden dagvers en verschillen ze wat dat betreft niet met een zelf gekookte maaltijd.

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in drie stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.  

Maaltijen voor iedereen!

Meat&Meals maaltijden bieden voor ieder wat wils, naast het assortiment dat standaard in de winkel verkrijgbaar is, kunt u kiezen uit een MealDeal of een SpecialMeal. De MealDeal is een wekelijkse aanbieding en de SpecialMeal is de specialiteit van de kok!

Bekijk onze flyer met aanbiedingen!